Haaksbergse winkel is nog maar 4,5 maand open

Lieseth Kormelink en Bianca Bos verkozen tot winkeliers van het jaar 2019

''Wij mogen ons 'winkelier van het jaar 2019' in de gemeente Haaksbergen noemen, in de categorie woonwinkels en staan op de vijfde plek van Overijssel!'' Dat poste Lieseth Kormelink gisteren (donderdag 4 juli) op haar LinkedIn pagina. Ze is samen met Bianca Bos slechts enkele maanden eigenaresse van woonwinkel 1974 by COCON, dat gevestigd is in Haaksbergen. Naast het runnen van de interieurwinkel geeft Lieseth ook interieuradvies.


Het pand aan de Spoorstraat in Haaksbergen.

Elk jaar worden per gemeente en op landelijke basis 'winkeliers van het jaar' gekozen in diverse categorieën, waaronder wonen. De winkels per categorie maken in de gemeente waar zij gevestigd zijn kans op een Award voor de meeste stemmen en een Award voor de hoogste waardering. De landelijke titel wordt per categorie door een vakjury toegekend. Deze wordt volgende week uitgereikt. 


Links Lieseth met Bianca. Daarnaast een blik in de woonwinkel.

Lieseth: ''Ontzettend blij en trots zijn we dat wij, na slechts 4,5 maand open te zijn, de eerste plek hebben behaald in deze categorie! Iedereen ♡ bedankt ♡ voor het stemmen en de goede beoordelingen (gemiddeld cijfer 9,48).''

Meer informatie:
1974 by COCON
info@1974bycocon.nl  
www.1974bycocon.nl
www.coconinterieuradvies.nl  
www.winkelierverkiezing.nl 


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.