Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

EOL Group betrekt nieuwe showroom in DWI

De EOL Group heeft een 100 m2 grote showroom betrokken in De Woonindustrie (DWI). In het interieurcentrum in Nieuwegein ontvangt de fabrikant van kantoormeubilair vanaf heden klanten op afspraak. Maar volgens de directie mag de toonzaal ook door klanten zelf gebruikt worden, als het van te voren maar even gemeld wordt. Sales manager Kaj Kramer gaat de showroom bemannen. 

Sinds 30 jaar ontwerpt en fabriceert EOL Frans kantoormeubilair. "EOL besteedt bijzondere aandacht aan materiaalkeuze en productieprocessen om te komen tot een onberispelijke afwerkingskwaliteit", meldt de fabrikant op haar site.

De drie Franse fabrieken fabriceren meer dan 90.000 producten, uiteenlopend van receptiemeubilair, project- en directiebureaus, stoelen, vergader- en conferentiemeubilair, archief- tot horecameubilair. Bij het bedrijf werken zo'n 300 mensen. 1500 verdelers verkopen de producten van de EOL Group.


Sales manager Kaj Kramer.

Meer informatie: www.eol-group.net