Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Inschrijvingen Biënnale Interieur geopend

Volgend jaar, in 2020 vindt de 27e editie plaats van de Biënnale Interieur Kortrijk. Deze wordt georganiseerd van 22 tot 26 oktober. In navolging van de verfrissende editie van 2018, zal de beurs zijn voortdurende transformatie voortzetten. Gedurende vijf dagen worden internationale en nationale merken samengebracht met ook producten van jonge ontwerpers en nieuw talent.


Blik op een aantal stands tijdens de editie in 2018

In drukke digitale tijden zal de Biënnale Interieur de echte ervaring brengen. Interieur wil mensen meenemen naar een verrassend vertrouwde wereld. Een plaats van onvoorspelbaarheid, ver verwijderd van de gebaande paden. Een plek voor ontmoeting en reflectie.

''In een wereld die overspoeld wordt met designevenementen die schreeuwen om aandacht, geloven we dat fluisteren beter werkt dan schreeuwen. Precies omdat deze vreedzame benadering uitnodigt tot beter luisteren, zorgt het voor het commerciële succes voor zowel deelnemers als professionals. Daarom biedt de Biënnale Interieur een uniek inzicht in wat hedendaags design is en gaat doen. Mis dit unieke evenement niet en doe mee!''

Alle details zijn te vinden op www.interieur.be

Publicatiedatum: