Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Aziatische investeerder neemt Warendorf over

De curator van Warendorf - Die Küche is met een investeerder uit Hong Kong overeengekomen dat de fabrikant van keukenmeubelen wordt overgenomen. De koopovereenkomst is inmiddels ondertekend.

De overdracht van de bedrijfsactiviteiten van Warendorf vindt vervolgens met terugwerkende kracht vanaf 1 juli plaats. Het bedrijf zal worden geleid door Stefan Hofemeier. Hij wordt de enige directeur.

Het personeel, klanten en leveranciers van Warendorf zijn 3 juli geïnformeerd over de huidige ontwikkelingen. Op het moment van de faillissementsaanvraag waren ongeveer 110 werknemers in dienst bij de fabrikant. 21 werknemers kunnen helaas niet terugkeren, zij worden ontslagen.

Als onderdeel van een investeerdersproces waren gesprekken gevoerd met verschillende geïnteresseerde partijen. Met de steun van CVM (Capital Value Management) uit Dortmund werden de aanbiedingen onderzocht en uiteindelijk is met de Aziatische beleggers overeenstemming bereikt.

Meer informatie:
Warendorf
www.warendorf.nl 

Publicatiedatum: