Tot 1 januari 2021 is er € 84 miljoen subsidie beschikbaar

Subsidieregeling energiebesparing weer gestart

De subsidieregeling energiebesparing eigen huis (SEEH) gaat na een tijdelijke stop weer open voor eigenaar-bewoners meldt NVM. De regeling bestaat ook voor Verenigingen van Eigenaren (VvE's), woonverenigingen en -coöperaties.

Tot 1 januari 2021 is er € 84 miljoen subsidie beschikbaar. De subsidie is voor maatregelen die een woningeigenaar gaat uitvoeren nadat de regeling is gepubliceerd in de Staatscourant. De publicatie vindt naar verwachting eind augustus plaats.
Willen eigenaar-bewoners hiervoor in aanmerking komen, dan moeten zij minimaal twee grote energiebesparende isolatiemaatregelen in de eigen bestaande koopwoning hebben uitgevoerd. De eigenaar-bewoner kan de subsidie aanvragen nadat de maatregelen zijn uitgevoerd en betaald.

Voorwaarde is verder dat de aanvrager de eigenaar én bewoner is van de woning en als voor de betreffende woning nog niet eerder subsidie is verstrekt vanuit de SEEH.

Meer informatie:
NVM
www.nvm.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.