Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Uitbreiding keukenmeubilair Villeroy & Boch

Villeroy & Boch is van plan haar assortiment keukenmeubilair in de toekomst uit te breiden. Daarom tekende het bedrijf eind juni een licentieovereenkomst met keukenmeubelfabrikant Störmer. Het keukenmeubilair zal worden aangepast aan de keramische spoelbakken en kranen van Villeroy & Boch en zal voor het eerst in september worden gepresenteerd in het Duitse Rödinghausen. De start in de handel is gepland voor begin 2020. Het nieuwe keukenmeubilair zal in eerste instantie op de markt gebracht worden door de selectieve licentiepartner Störmer. De voormalige wastafel- en kranencollectie van Villeroy & Boch zal worden uitgebreid tot een compleet keukenprogramma.

In september 2018 presenteerde het bedrijf al een eigen collectie meubelen voor thuis, die samen met de licentiepartners Collection C, Geha Möbelwerke, FEY & Co en W. Schillig was ontwikkeld. Sinds het begin van het jaar is het huismeubilair verkrijgbaar in de winkels. Samen met het door het bedrijf op de markt gebrachte badkamermeubilair en het gelamineerde laminaat en de gelicentieerde producten, zal Villeroy & Boch in de toekomst bijna alle woongedeelten dekken.

Meer informatie:
Villeroy & Boch
www.villeroy-boch.nl 

Publicatiedatum: