Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Gelegen in Griekenland

TUUCI plaatst 100 bijzondere parasols in luxueuze Four Seasons hotel

Het nieuwe Four Seasons Astir Palace Hotel, dat gelegen is op het Griekse eiland Astir, opende dit voorjaar haar deuren voor toeristen. Het hotel biedt directe toegang tot de Egeïsche Zee. Op het 30-hectare grote schiereiland overspant het 5-sterrenhotel zich onlangs gerenoveerde Nafsika-gebouw uit de jaren 1950, het Arion House, dat is ontworpen in de Bauhaus-stijl en 61 bungalows. Het gehele hotelcomplex is gerenoveerd en opnieuw ontworpen door
Griekse architecten AETER en K-studio, samen met de beroemde Meyer Davis Studio en Martin Brudnizki Ontwerpstudio.

In totaal kozen de architecten meer dan 100 TUUCI-parasols voor de buitenruimte. 88 vierkante ontwerpen uit de Vineyard Fiberflex Classic-collectie zorgen voor aangename schaduw bij de meerdere zwembaden van het hotel. Met Sunbrella-doeken (Ø 2,25 m) in een 'natuurlijke' kleur en met klassieke middenmasten; deze schaduwsystemen bieden voldoende ruimte voor comfortabele ligstoelen en kleine zitjes. Op het restaurantterras en aan de bar schermen de glasvezel Fiberflex Classic-parasols de zon af.

De 14 hexagonale mastmodellen (Ø 3 m) met Sunbrella-doeken in de 'natuurlijke' kleur met blauwe stoffen bekleding zorgen voor een aangename blikvanger.

De gekozen TUUCI-parasols kenmerken zich door hun exclusieve masten. De masten van Teak hout zijn afgewerkt met een 'verweerde' look en past harmonieus bij de meubels van het Four Seasons Astir Palace. Het duurzame materiaal uit de maritieme sector is extreem robuust en heeft het voordeel dat het geen zorg behoeft en bestand is tegen alle weersomstandigheden. De modellen van de Vineyard-collectie worden ook geleverd met glasvezel-stutten, die met name sterke stabiliteit garanderen.

Meer informatie:
TUUCI
www.tuuci.com 

Publicatiedatum: