"Voor het maximaal informeren en ondersteunen van alle dealers"

mFLOR breidt team uit met twee Sales Promotors

mFLOR gaat haar team uitbreiden met twee Sales Promotors. Het vloerenbedrijf heeft ervoor gekozen om haar dealers extra te ondersteunen door middel van Sales Promotors. Hiervoor zijn aangesteld: Selina Mosk en Harold van Lente. 

Hun kerntaken zullen bestaan uit het maximaal informeren en ondersteunen van alle mFLOR dealers. Het optimaliseren van de klanttevredenheid en van het kennisniveau van de medewerkers van de dealers. Met de komst van de Sales Promotors streeft mFLOR ernaar dat (potentiële) klanten in de toekomst nog beter geïnformeerd en geïnspireerd kunnen worden. Ze gaan daarmee ook de buitendiensten van de mFLOR groothandels INTR. en Peitsman ondersteunen, met wie zij nauw zullen samenwerken.


Selina Mosk en Harold van Lente.

Regio verdeling
Selina is verantwoordelijk voor de klanten in Zuid-Nederland, waaronder de provincies Zuid-Holland, Zeeland, Noord-Brabant, Gelderland en Limburg.
Harold is verantwoordelijk voor Noord-Nederland en heeft de provincies Noord-Holland, Flevoland, Utrecht, Overijssel, Drenthe, Friesland en Groningen onder zijn hoede.

De komende tijd zullen Selina en Harold alle mFLOR dealers gaan bezoeken. Tevens zullen zij alle relevante producttrainingen gaan verzorgen en de vaste bezetting vormen op de mFLOR stand op de InCoDa beurs in Gorinchem.

Meer informatie:
mFLOR
Koppelstraat 23                                                      
7391 AK Twello 
marketing@mflor.com                                                        www.mflor.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven