Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Beurs trok de laatste keer 150 exposanten 5750 bezoekers

MoOD Brussel gaat definitief niet door

De internationale handelsbeurzen MoOD en Indigo, die van 10 tot 12 september 2019 in Tour & Taxis Brussel zouden plaatsvinden, zijn geannuleerd. Aan de ene kant wordt de stopzetting veroorzaakt door een afnemende interesse onder potentiƫle standhouders sinds 2008. Anderzijds wordt volgens de organisatie te weinig commitment getoond door een aantal specifieke belangrijke spelers op de markt.

Als gevolg daarvan concludeerde Easyfairs dat er te weinig steun was om beide beurzen op korte en lange termijn succesvol te organiseren. De vorige keer trok de beurs met 150 exposanten 5750 bezoekers, waarvan circa 65% aangaf de volgende editie weer present te zijn. 

Producenten brachten op deze beurs traditiegetrouw stoffering, raam- en wandbekleding voor de residentiƫle en contractmarkt. Nieuwe segmenten dit jaar zouden zijn: bed-, bad- en tafellinnen, outdoor, wandbekleding, tapijten en vloerkleden. Maar zover komt het dus niet meer.

Meer informatie: www.moodbrussels.com