Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Lamp lijkt op een verweerd bananenblad

Studio Pelle heeft onlangs een derde ontwerp aan hun
Lure-collectie toegevoegd: de Nana lamp. "In de romantische geest van botanische tekeningen, biedt de Nana lamp een fantasierijke voorstelling van een verweerd en echt bananenblad dat groeit in de tropische wereld. Het ontwerp combineert realisme met fantastische abstractie om een ​​botanische illustratie tot leven te brengen", aldus een woordvoerder van Pelle.

Nana's kenmerkende bananenvarenblad is een verlevendigd exemplaar dat met de hand is gebeeldhouwd tot een enkel reusachtig gegoten katoen geverfd blad. Het blad fungeert als een natuurlijke schaduw en wordt verlicht om een ​​staand of hangend object te worden.

Pelle werd in 2011 opgericht door partners Jean en Oliver Pelle. Hun studiopraktijk integreert artistieke verkenning met architecturale integriteit en biedt een originele verzameling van handgemaakt, professioneel verfijnde stukken. 

Meer informatie:
Pelle
info@pelledesigns.com
www.pelledesigns.com