Wood Sensation breidt het aanbod verder uit:

"Houten vloeren worden steeds vaker belangrijk stijlelement in het interieur"

Groothandel Wood Sensation is een jong bedrijf dat gespecialiseerd is in houten vloeren en accessoires. "Houten vloeren zijn steeds vaker een belangrijk stijlelement in het interieur. Onlangs hebben we daar houten accessoires aan toegevoegd, om deze houten stijlbeleving nog verder te versterken. We leveren houten vloeren, monsterborden, stalensets en (woon)accessoires voor bedrijven aan bedrijven", vertelt een woordvoerder van Wood Sensation.

De multilayer vloeren worden geproduceerd in Nederland en zijn in diverse afmetingen en dikten verkrijgbaar. Er is een basiscollectie in actuele kleuren verkrijgbaar, maar klanten kunnen ook een vloer helemaal naar wens samenstellen. 

Daarnaast werkt Wood Sensation samen met designers zoals Margriet Foolen. "Het belangrijkste is dat wij een persoonlijke touch aan onze gemaakte producten geven. Wood Sensation maakt gebruik van FSC gekeurd hout en gerecycled materiaal. Zo willen we aangeven dat ook Wood Sensation duurzaamheid en het milieu belangrijk vindt", besluit een woordvoerder. 

Meer informatie:
Wood Sensation
Oude Moerstraatsebaan 84
4614 RR Bergen op Zoom
info@woodsensation.com
www.woodsensation.co


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© Wonen360.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven