Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Warm Nordic presenteert najaarscollectie vazen:

Mondgeblazen glas met een speelse uitstraling

Komend najaar presenteert Warm Nordic een nieuwe, functionele collectie vazen ​​in gekleurd mondgeblazen glas met een organisch, speelse uitstraling in vrolijke najaarskleuren.

Stack bestaat uit een elegante vaas in twee maten, die op elkaar kunnen worden gestapeld, afhankelijk van je humeur en gelegenheid. Dit betekent dat Stack een aantal mooie verhalen bevat die vorm krijgen als je de delen in een sensueel stilleven schikt, ook met behulp van kaarsen en bloemen en delicate kleine takken uit de tuin.

De combinatie van verschillende formaten en kleuren resulteert in een persoonlijke uitdrukking om een ​​eettafel of dressoir te versieren. Het stapellicht kan worden gecombineerd met de prachtige kleine vaas in hetzelfde bereik.

Het speelse ontwerp is gemaakt door Studio Føy in Noorwegen. Stapelkandelaars en vazen ​​ontlenen hun naam aan hun functionaliteit. Het stapelen van de afzonderlijke elementen is een belangrijk onderdeel van het ontwerp. De kleuren haken terug naar het kleurenschema uit 1950.

Meer informatie:
Warm Nordic
www.warmnordic.com

Publicatiedatum: