Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Offecct Lab lanceert Soundsticks van gerecycled materiaal

Offecct Lab heeft Soundsticks op de markt gebracht, een geluidsabsorberend en ruimteverdeler gemaakt van gerecycled restmateriaal. Soundsticks is gelanceerd als een solide product in het steeds groter wordende assortiment innovatieve producten van Offecct voor openbare ruimtes.

Twee jaar lang ging de discussie over hoe afvalstoffen van de productie van Offecct gerecycled konden worden om een ​​nieuw type product te produceren. De discussie leidde ertoe dat de ontwerper Andrea Ruggiero en Offecct Lab een methode ontwikkelden voor een nieuw commercieel product. Soundsticks, die niet alleen duurzaam zijn en besparen op de hulpbronnen van de aarde, voegen ook iets nieuws en relevant toe aan het akoestische segment. 

De objecten bestaan ​​uit overgebleven textielmateriaal uit de productie van meubelen van Offecct, evenals gerecycleerde PET-flessen. Deze zijn vervolgens samengeperst om een '​​buis' te vormen die bij elkaar wordt gehouden door doppen van gerecycled aluminium. Geluidsticks worden opgehangen in een rail en kunnen naar behoefte worden gecombineerd in rechte of gebogen vormen op verschillende hoogten. Vanwege het feit dat het ophangsysteem eenvoudig kan worden uitgebreid, worden er veel geopend met mogelijkheden om nieuwe kamers en omgevingen te maken.

Meer informatie:
Offecct Lab
www.offecct.com 

Publicatiedatum: