PR Living opent nu ook een winkel in China

PR Living uit Waregem, dat sofa's, stoelen, tafels, kasten en dergelijke produceert en verkoopt, heeft in China een winkel geopend. "Samen met een lokale dealer hebben we de perfecte combinatie gerealiseerd om een ​​levendige, unieke winkelervaring te creëren", laat een woordvoerder weten.

PR Living is een internationaal merk met hoofdkantoor in België. Als wereldwijde speler is PR leverancier van vele gerenommeerde architecten, groothandelaren en detailhandelaren wereldwijd en al aanwezig in meer dan 80 verschillende landen.

Het bedrijf is in 1960 opgericht door Paula en Paul Rogiers. ​In 1980 werden de eerste stappen naar Europa gezet. Daarnaast werden meubels ook uit verschillende andere delen van de wereld geïmporteerd: China, India, Italië en Portugal. In  2000 werden de zonen Jean-Paul en Pierre Rogiers mede-eigenaars. 

Dankzij deelname aan de meest gerenommeerde internationale professionele beurzen in Brussel, Parijs, Singapore, Keulen, Milaan en Shanghai, worden de producten van de familie Rogiers wereldwijd verkocht via decoratie- en meubelzaken. Ondertussen is het bedrijf een wereldwijde speler met meer dan 500 werknemers in meer dan 80 landen.​
Het kloppend hart van PR-Living is te vinden in Waregem, Vlaamse stad van paarden.

Meer informatie: 
PR Living
Vijfseweg 84
8790 Waregem
(+32) 056 60.06.11
info@pr-living.be
www.pr-living.be


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven