Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Jury Creative Heroes: ‘Een integraal concept dat logistiek klopt'

Genomineerde lamp Morgan Ruben zorgt voor impact

Gisteren, donderdag 27 juni, zijn de Creative Heroes bekendgemaakt in Undercurrent Amsterdam. Morgan Ruben was genomineerd voor de 1:10.000 Award, dat staat voor 'impact op grote sociale schaal'. Het doel van de awards is het creëren van een relevant platform voor creatieve professionals die een blijvende positieve impact voor mens, maatschappij en/of milieu weten te realiseren. 

Met zijn modulaire lamp voor de circulaire economie probeert Morgan de huidige ledverlichtingssystemen te verbeteren. Door een zogenoemde plug & play van magnetische verbindingen en een modulair design, kan de gebruiker de lamp makkelijk in elkaar zetten en één van de 3D-geprinte onderdelen van de lamp vervangen. Het is een slim verlichtingssysteem dat duurzaam is. Niet alleen vanwege het efficiënte energiegebruik, maar ook vanwege de duurzame productiemethode, de verlengde levensduur en omdat de lamp eenvoudig uit elkaar te halen is en onderdelen geüpdate of recycled kunnen worden.

De jury was lovend: "Een fantastisch integraal concept dat logistiek klopt. Het slimme en esthetische ontwerp heeft een eigen vormentaal en is een perfect voorbeeld voor anderen die circulaire producten willen ontwerpen."

Hij is uiteindelijk niet de winnaar geworden van deze categorie, maar Shahar Livne. 

Meer informatie:
Morgan Ruben
info@morganruben.com 
www.morganruben.com 

Publicatiedatum: