Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Projecten die zich onderscheiden van standaardontwerpen"

SieMatic houdt internationale ontwerpwedstrijd

Om het allerbeste keukenontwerp in de spotlights te zetten, lanceert SieMatic een internationaal wedstrijd, de ID Contest. "De SieMatic ID Contest waarvan de eerste editie samenvalt met het 90-jarige jubileum dit jaar, richt zich op designkwaliteit en creativiteit om echt uitzonderlijke en internationale ruimte- en keukenconcepten te vieren. Kortom, concepten van tijdloze elegantie", laat Ulrich W. Siekmann, CEO SieMatic Möbelwerke weten.

Voor deze wedstrijd zoekt SieMatic naar projecten die zich onderscheiden van de 'standaard' ontwerpen en die overtuigen door kwaliteit van het ontwerp en creativiteit. Keukens die rekening houden met de wensen en huizen van hun eigenaars, hun kookstijl en levensstijl (dus niet naar de grootste, of meest extravagante keukenontwerpen). 

Alle SieMatic projecten die tussen 2016 en 4 augustus 2019 uitgevoerd zijn (of nog worden) kunnen in aanmerking komen. Klein of groot, elke keuken is immers uniek. SieMatic roept keukenontwerpers, (binnenhuis)architecten en trotse eigenaren van een SieMatic keuken op om deel te nemen.

Inschrijven kan tot 4 augustus a.s.
Meer informatie is hier te vinden.

Meer informatie:
SieMatic
info@siematic.de
www.siematic.com

Publicatiedatum: