'Steel19 is een complete oplossing voor kleine ruimten'

Wastafelmeubel verrast door zijn vele details

Alape heeft een nieuw wastafelmeubel ontworpen: Steel 19. De wastafeloplossing is in samenwerking met Sieger Design ontworpen. Voor het ontwerp van het meubel heeft het badkamermerk zich laten inspireren door ambacht en moderne stedelijke vormgeving.

"Steel19 is bedoeld voor interieurs waar het wastafelmeubel het middelpunt is. Door een expressieve vormgeving en het gebruik van authentieke materialen springt deze in het oog. Het voor Alape kenmerkende ontwerp-DNA komt in deze wastafeloplossing tot uiting. Het zwarte, aan de wand hangende frame zorgt voor een industriële uitstraling. Het witte wastafelplanchet van geglazuurd staal zorgt voor een mooi contrast", vertelt een woordvoerder van Alape.

"Het nieuwe product verrast door veel details: exacte oppervlakken, kleine radii en nauwkeurig op elkaar afgestemde verhoudingen van de verschillende elementen. Functie en ontwerp vormen een harmonieus geheel. De wastafel bestaat uit een complete eenheid, inclusief wandkraan, en is snel en eenvoudig te installeren: het inbouwdeel is voorgemonteerd en verborgen achter de achterwand en de sifonbekleding. Op locatie hoeft alleen nog de wandbevestiging en de aansluiting van de hoekventielen gedaan te worden", vervolgt Alape.Het wastafelblad en de achterwand zijn van geglazuurd staal. In het blad is naadloos een waskom geïntegreerd met vlakke ventielklep. Het frame en de sifonbekleding hebben een matzwarte poedercoating. Het planchet onder de waskom is van glas en biedt praktische opbergruimte. De kraan is geïntegreerd en beschikt over een speciaal voor dit model geoptimaliseerde uitlooplengte.
"Met haar geringe afmetingen en haar samengestelde functies is Steel19 een complete wastafelmeubeloplossing voor kleine ruimtes die optimaal moeten worden gebruikt."

Meer informatie:
Alape
Rivium Boulevard 21
2909 LK Capelle aan den IJssel
bnl@dornbrachtgroup.com
www.alape.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven