Paola Lenti verrijkt assortiment buitenmeubelen

De collectie buitenmeubelen van Paola Lenti, de Italiaanse leverancier van designmeubelen, is dit jaar opnieuw verrijkt met elementen die in elke buitenruimte sfeer en harmonie brengen. Het zijn frisse, vrolijke en felgekleurde items zoals de Giunco fauteuils van Francesco Bettoni en de Telar stoelen van Lina Obregón.

Giunco is een fauteuil met een gebogen, geverfd aluminium frame en bedekt met handgeweven stof in Twiggy-garen. De stoel heeft een afneembaar zitkussen met afneembare hoes. Telar is een kleine fauteuil met een roestvrijstalen structuur. Het zitgedeelte is met de hand geweven met elastische bandjes bedekt met stof.

Ook de Sabi collectie, een van de beroemdste en langlevende iconische items van Paola Lenti, wordt gepresenteerd in een herziene en bijgewerkte versie met nieuwe materialen en nieuwe kleuren.
De collectie, ontworpen door Francesco Rota, en bestaande uit fauteuils, banken, stoelen en ligstoelen, is bewerkt tot een veelkleurige geruite decoratie.

Stoffen, materialen en kleuren zijn de protagonisten van een uniek concept van tuinmeubilair en brengen harmonie en sfeer dankzij de veelzijdigheid van de materialen en de exclusieve chromatische combinaties.

Meer informatie:
Paola Lenti
www.paolalenti.it


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© Wonen360.nl 2019

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven