Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Samen zijn we sterk in luxe én urban interieurdesign"

Zilveren jubileum Bernadette de Blieck krijgt door samenwerking een gouden randje

Studio De Blieck is al jaren een sterk merk in high end interiors: luxe, op maat en nét even anders. Heel bijzonder - ook in de interieurwereld - is dat Bernadette de Blieck sinds kort samenwerkt met haar dochter. Vanaf deze zomer is Lotte Faassen X Studio De Blieck het adres voor 'eigentijdse en eigenzinnige interieurs'. Samen bedienen moeder en dochter niet alleen bestaande klanten die op zoek zijn naar een sterk ontwerp met een vleug luxe en glamour, maar ook jonge interior lovers die houden van 'urban met een gouden randje'.

Bernadette de Blieck (53) viert dit jaar haar zilveren jubileum als interieurontwerper. Na verschillende ondernemingen - waaronder een kinderwinkel en een groothandel in woonaccessoires - voert ze sinds 2007 een eigen studio in Rotterdam. Studio De Blieck ontwerpt met een team van vijf professionals kwalitatief hoogwaardige interieurs voor luxe woonhuizen, horeca, hotels en kantoren. ‘We staan bekend om onze creatieve oplossingen, een gevoel van hotelluxe in onze ontwerpen en het gebruik van rijke materialen. We zijn bovendien in staat om de woonwensen en het karakter van de bewoners te vertalen naar een persoonlijk interieur.’

Creatieve concepten
Lotte Faassen (25) begon haar loopbaan al op jonge leeftijd bij interieur-conceptstore Kitsch & Kunst aan de Rotte - het bedrijf van haar ouders - waar ze de vrije hand kreeg in de styling en inrichting. Daarna bekwaamde ze zich de afgelopen vier jaar in het ontwerpen en begeleiden van totaalconcepten voor klanten bij een interieurstudio. Nu is het tijd voor een volgende stap. "Ik wilde altijd al iets voor mezelf beginnen. Met mijn studio Lotte Faassen X Studio De Blieck kan ik in alle vrijheid eigen creatieve concepten uitwerken. Mijn moeder en ik delen dezelfde ambitie, maar straks ook ons kantoor, netwerk en mogelijkheden."

Trots
Bernadette de Blieck is blij met de uitbreiding van het familiebedrijf. "Ik ben ongelooflijk trots op mijn dochter, een creatief talent waar we nog veel van kunnen verwachten. Heerlijk dat we vanaf nu opereren onder de vlag Lotte Faassen X Studio De Blieck; soms afzonderlijk en soms samen. Bijzonder; in onze branche zijn niet veel moeders en dochters die samenwerken."
Binnen de studio richt Lotte zich op de ‘young urban interior lovers’ die een eigenzinnig interieur aandurven. Bernadette: ‘Er is veel behoefte aan waar Lotte goed in is: streetwise interieurs met een luxe twist.’ Beide ontwerpers blinken uit in creativiteit én hun talent om te ontzorgen. "Zowel Lotte als ik nemen de leiding over een project helemaal over, en zorgen dat alles tot in de puntjes wordt afgeleverd."

Stoffenkamer
Lotte Faassen X Studio De Blieck is gevestigd in een huiselijke setting aan de landelijke Rotte, direct onder de rook van Rotterdam. Hier ontvangen Bernadette en Lotte hun klanten in de inspiratie- en stoffenkamer van hun ontwerpstudio. Bernadette: "Onze studio heeft Rotterdamse roots en dat merk je. We zijn aanpakkers en kunnen overtuigen; veel klanten vertrouwen blind op ons en werken al jaren met ons samen. Ons creatieve proces leidt tot luxe en verrassende interieurs, tot in perfectie uitgevoerd. Ik ben enorm trots op ons team."

Meer informatie:
Studio de Blieck
Bergse Linker Rottekade 229
3056 LG Rotterdam
010-4223523
info@studiodeblieck.nl
www.studiodeblieck.nl

Publicatiedatum: