Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Compacte wasbakkasten brengen eerbetoon

Ter gelegenheid van de oprichting van het Bauhaus, dat 100 jaar bestaat en een paar weken na de release van de film The New Bauhaus, brengt Devon & Devon een eerbetoon aan het meest visionaire designseizoen van de eerste helft van de twintigste eeuw. Het interieur ontwerpbureau komt met twee wastafels, Him en Her, die directe inspiratie putten uit de verhoudingen en geometrieën van Bauhaus.

Him en Her zijn compacte wasbakkasten, gemaakt van kostbare grondstoffen en verfijnde afwerkingen die passen bij een verrassende harmonie, met een esthetiek gemaakt van eenvoudige en essentiële lijnen. De Him-versie is grijs met zwart en de Her-versie is roze. Het interieur van de wastafel, mat zwart voor beide versies, heeft een verwijderbare lade. De compacte afmetingen van de wastafels (de breedte is slechts 57 cm) zijn het antwoord van Devon & Devon op de behoeften van mensen met beperkte ruimte.

Op verzoek kunnen zowel Him als Her worden gemaakt in een van de acht afwerkingen voor het metalen frame (brons, antiek koper, chroom, licht goud, rosegoud, gepolijst nikkel, zwart nikkel en satijnnikkel) en zijn er vier soorten deurbedekkingsspiegels (brons, fumé, zilver en antiek).

Meer informatie:
Devon & Devon
www.devon-devon.com