Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Nieuwe trendy kleuren en afwerking bedieningsplaten

Sanitairproducent Geberit volgt de markt

Matte afwerkingen en de kleur zwart zijn momenteel niet weg te denken uit een trendy badkamer of toiletruimte. Geberit lanceert om die reden een reeks matte bedieningsplaten in de kleur zwart, wit en chroom. Naast de nieuwe matte afwerking zijn de bedieningsplaten ook gecoat om het achterblijven van vingerafdrukken tegen te gaan. Met de nieuwe reeks bedieningsplaten is elk toilet - met oog voor functionaliteit - volgens de laatste trend te stijlen.

Sigma bedieningsplaten
De Sigma is de meest populaire en toegepaste bedieningsplatenserie van Geberit. Deze serie bestaat uit diverse modellen, kleuren en afwerkingen. De Sigma10, Sigma20 en Sigma30 bedieningsplaten zijn vanaf heden ook verkrijgbaar in de trendy matte uitvoering. De Geberit Sigma20 en Sigma30 2-toets bedieningsplaten zijn verkrijgbaar in matzwart, matwit en matchroom. De Geberit Sigma10 en Sigma30 spoel/stop bedieningsplaten zijn beschikbaar in matzwart en matwit.

Geen vingerafdrukken
Een matte afwerking en vingerafdrukken zijn vaak geen gelukkige combinatie. De nieuwe matte bedieningsplaten van Geberit zijn om die reden voorzien van een speciale coating. Deze eenvoudig te reinigen laklaag maakt de zichtbaarheid van vingerafdrukken op de toetsen aanzienlijk minder. Een groot pluspunt bij het dagelijkse gebruik en het poetsen van het toilet.

Meer informatie:
Geberit
www.geberit.nl 

Publicatiedatum: