Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Louis De Poortere creëert een totaal nieuwe look

Jacquardwever lanceert tapijten geïnspireerd op de pracht van het klassieke Venetië

De Belgische jacquardwever Louis De Poortere heeft Splendore di Venezia gelanceerd, een collectie tapijten geïnspireerd op de pracht van het klassieke Venetië.

Met hoogglanzende polyester raffia garen, heeft Louis De Poortere een unieke look gecreëerd voor de collectie met het weefproces dat de hoogglans zilveren en gouden garens verdraait en omzet voor een glinsterende werking.

Gemengd met katoenchenille en ingeweven in opvallende geometrische en abstracte patronen, maakt dit de extra sterke garen Splendore di Venezia echt apart.

Van een afstand kunnen de eenvoudige lijnen en kleuren worden gezien als georganiseerde symmetrische arrangementen. Bij nadere inspectie zal het oog aangenaam verrast zijn door de complexiteit die wordt onthuld.

De vormen reageren op de binnenruimte en lichten, veranderen het uiterlijk van de architectuur en vullen het met prachtig licht en kleur.

Splendore di Venezia gebruikt zijn gespecialiseerde hoogglanzende rafia-garens als een ode aan de edelmetalen, edelstenen en nobele stoffen die de huizen en kleding van de klassieke Venetiaanse elite versieren. Het is een fantastische look die de geometrische en abstracte patronen van de collectie van dichtbij probeert te bekijken, met betoverende details. De collectie onderstreept ook de uitzonderlijke inspanningen van ons ontwerp- en ontwikkelingsteam om huiseigenaren frisse en opwindende concepten te bieden die niet eerder zijn gezien.”

Meer informatie:
Louis de Poortere
www.louisdepoortere.be 

Publicatiedatum: