Met waterbesparende technologieën

Sanitairspecialist lanceert kranencollectie

De Finse Oras Group, specialist op het gebied van sanitair in Scandinavië, combineert design, functionaliteit en duurzaamheid in de nieuwe kranencollectie Inspera. De vele mogelijkheden qua stijl, functie en materiaal zorgt ervoor dat Inspera in iedere badkamerinrichting past. De duurzaamheid is gegarandeerd door de nieuwe waterbesparende technologieën die zijn gebruikt voor de collectie.

Inspera bestaat uit dertien verschillende modellen, alle met individuele functies en designmogelijkheden. Enkele van de modellen zijn voorzien van de waterbesparende functie Mikado®, die sculpturale vormen in het water creëert, waardoor de waterstraal een kunstwerk op zich wordt. Een duidelijk voorbeeld van hoe design tegelijkertijd functioneel, duurzaam en mooi kan zijn. De hele collectie is afgestemd op moderne architectuur en inrichting, maar is geschikt voor zowel een klassieke als hedendaagse inrichtingsstijl, en in iedere sanitaire ruimte.

Oras Group heeft twee sterke merken, Oras en Hansa. Het hoofdkantoor van de onderneming staat in Rauma, Finland. Er zijn fabrieken in Finland, Duitsland, Tjechië en Polen.

Meer informatie:
Oras Group
www.orasgroup.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven