Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Interieuradvies aanbouw tuinkamer door Yolande Schroten

Aanbouw tuinkamer stijlvolle woonboerderij

‘Gezocht… styliste voor de aanbouw van onze tuinkamer!’
Dit verzoek kwam binnen bij Yolande Schroten, eigenaar van Buro Binnenkans. "We zochten het adres op en het bleek een fraaie woonboerderij te zijn, gelegen tussen de weilanden in het Groene Hart."

De boerderij straalt binnen en buiten al veel stijl en klasse uit. "De opdrachtgevers willen deze landelijke woonstijl graag doortrekken naar de tuinkamer, maar dan met een industrieel tintje", vertelt Yolande Schroten.

Het uitgangspunt voor dit interieurproject is het gebruik van contrast in kleuren, vormen en pure materialen. De tuinkamer heeft onder meer een warme uitstraling gekregen door de eikenhouten balken die gedisseld en geschuurd zijn en de oude karakteristieke vloertegels. Ook door het kleurgebruik en de vele groene planten krijgt de ruimte en botanische look, die natuurlijk helemaal past bij een tuinkamer.



Fotografie: Kleur en Groen, planten: Tuincentrum Huiting

Het eindresultaat is een stijlvolle tuinkamer met een fijn buitensfeertje waar de hele familie graag verblijft. De opdrachtgever: "We hebben ook een heerlijke woonkamer. Maar sinds de tuinkamer is aangebouwd zitten we bijna altijd hier. In de winter gaat de open haard aan en in de zomer gaan de deuren open naar het terras."

Ook advies of meer informatie:
Buro Binnenkans
Yolande Schroten
info@burobinnenkans.nl 
www.burobinnenkans.nl