Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Vipp onthult twee nieuwe banken

Vipp komt met twee nieuwe banken: een ronde, modulaire bank genaamd Chimney, ontworpen voor in de nieuwe hotelkamer Vipp Chimney House, en Loft, een hoekige loungebank bestemd voor de 400 m2 grote Vipp Loft.


Chimney model

Vipp's onderneming in architecturale projecten, zoals het Vipp Hotel, ontwikkelt een nieuwe ​​lijn Vipp-meubels die in deze ruimtes te kunnen plaatsen. ''Door een tactiele benadering wordt een nieuwe, zachtere laag toegevoegd aan ons handelsmerkmateriaal", aldus Kasper Egelund, CEO en als 3e generatie actief in het familiebedrijf. Beide banken combineren een fris stoffeerpalet met een stalen frame in Vipp's herkenbare zwarte poedercoating.


Links Loft, rechts Chimney.

Het banksysteem van Vipp met configureerbare elementen zorgt voor eindeloze modulariteit. Met een vooraf gedefinieerde selectie van bekledingen kan men kiezen voor klassiek Kvadrat-textiel, fluweelzachte hoogwaardige velours of hoogwaardig leer van Sørensen Leather.

Meer informatie:
Vipp
www.vipp.com

Publicatiedatum: