"Deze brandwerende deuren kunnen wereldwijd gebruikt worden"

Strakke branddeuren Xinnix nu tot 3 meter hoog

Xinnix (spreek uit als: Ik zie niks), bekend van de vlakwandige binnendeuren, heeft certificaten behaald om hun binnendeuren tot 3(!) meter hoog te mogen gebruiken. Zo kunnen hun ‘onzichtbare’ deuren tot op grote hoogte ook als branddeur gebruikt worden. Xinnix had al eerder brandcertificaten, maar nog niet tot op deze spectaculaire hoogte.

Iets moois aan iets hoogstaand functioneels koppelen is niet altijd even gemakkelijk. Toch is het Xinnix Door Systems gelukt om hun ingebouwde aluminium deursystemen brandwerend getest te krijgen. Niet alleen liggen deze deuren strak in lijn met de afgewerkte wanden,  deze kunnen bovendien onder deze attestering tot 3m hoog zijn.

"Dit is niet simpel te realiseren voor de Belgische markt, het land met de strengste wetgeving ter wereld op gebied van brandwerende deuren (EI1)', stelt woordvoerder Laurens Vermeulen vast. "Bijgevolg kunnen deze brandwerende deuren wereldwijd gebruikt worden."

Dit systeem van Xinnix zorgt ervoor dat een branddeur niet langer een doorn in het oog van het interieur is maar transformeert in een opvallend onopvallende functionele deur, die beantwoordt aan de strengste eisen.
"In dit systeem kan er ook een volledig ingewerkte deursluiter gemonteerd worden alsook een meerpuntssluiting. Dit zorgt er bovendien voor dat deze als beveiligde toegangsdeur gebruikt kan worden.
Voor exclusieve afwerkingen integreren we speciaal deurbeslag in het frame zodat men andere materialen in lijn met de deur kan integreren. Denk hierbij aan een natuursteen, fineer of andere high-end afwerking. Een Xinnix deursysteem in combinatie met deze afwerkingswijze zorgt ervoor dat deze materialen naadloos in elkaar overstromen", aldus Vermeulen.

Meer informatie:
Xinnix Door Systems
Generaal Deprezstraat 2/010
8530 Harelbeke
Tel. +32 56 73 50 00
info@xinnix.eu
www.xinnixdoorsystems.be


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven