Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Brouwers Bedding komt met speciaal premium model BALR.-beds

Styliste en salesmanager Shannon Daams: "Hiermee trekken we de jongere doelgroep"

Brouwers Bedding heeft in korte tijd al twintig BALR.-beds dealers in Nederland. Deze beddenspeciaalzaken zullen met de volgende uitbreiding heel blij zijn, want het Tilburgse beddenbedrijf is druk bezig met de ontwikkeling van een speciaal premium model. "Het merendeel van het BALR.-publiek is vrij jong, ergens tussen de 15 en 40 jaar. Speciaal voor deze groep introduceren we deze boxspring, waardoor ook zij voor een betaalbaar bedrag een BALR.-bed aan kunnen schaffen", vertelt mededirecteur Bram Groos. "Het nieuwe ontwerp is inmiddels klaar, het wordt een fantastische aanvulling op het huidige topmodel."

Daarnaast is Brouwers Bedding druk in de weer met een BALR. kussen en dekbed (die voor 90% uit dons bestaat). "Dit alles bij elkaar genomen gaat voor meer traffic zorgen bij onze dealers", verwacht Bram. 

Eind augustus wordt een heuse BALR.-dealerdag gehouden. "Eigenaren Demy de Zeeuw en Juul Manders zijn er dan ook. Juul zal uitleg geven over het inzetten van social media. Het wordt een gezellige middag met een bottle en een bite op een verrassende locatie!", kondigt Bram alvast aan.

Styliste en salesmanager Shannon Daams vindt de BALR.-bedden een goed doordacht concept.

Shannon Daams
Sinds een maand of drie maakt Shannon Daams als salesmanager deel uit van het verkoopteam. De 27-jarige Waalwijkse doet dat naast haar bedrijf SD Styling, dat ze jaar geleden heeft opgericht. "Mijn werk als styliste, waarbij ik al in veel beddenspeciaalzaken kom, is uitstekend te combineren met mijn werkzaamheden voor Brouwers Bedding." Shannon heeft onder meer als styliste bij Swiss Sense gewerkt, waar ze eindverantwoordelijk was voor de inrichting van alle winkels in Nederland, Belgiƫ en Duitsland. "Verder heb ik voor de Mandemakers Groep verschillende formules gerestyled."

Vliegende start
Een jaar geleden vond Shannon het tijd om voor zichzelf te beginnen, nadat ze door Paul van Cadsand benaderd was. Die vertelde haar dat er veel vraag was naar styling. "Het eerste half jaar had ik het heel druk. Dat kwam mede omdat ik de Starter van het Kwartaal-verkiezing van de Rabobank had gewonnen. Maar januari is traditiegetrouw een wat rustigere periode in de stylingbranche. Precies in die periode werd ik door Brouwers Bedding benaderd. Omdat ik als styliste toch al door heel Nederland beddenspeciaalzaken bezoek, is het voor mij de perfecte combinatie. Daarnaast was het voor mij belangrijk dat BALR.-beds jong en dynamisch is en goed aansluit op mijn concept. Anders had ik het niet gedaan. De BALR.-bedden zijn qua styling super doordacht. Die past helemaal bij mij. Zo'n bed moet je als beddenspeciaalzaak ook echt in je winkel willen hebben. Hiermee kun je je onderscheiden." 
Shannon is blij dat er een instapmodel bijkomt. "Die gaat de bestaande boxspring versterken. Jongeren zien straks de vanafprijs van zo'n 2000 euro, worden lekker gemaakt en zien vervolgens ook de andere versies. De kans is dan groot dat ze naar pa of ma wijzen."

SD Styling
Goed om te weten is dat styliste Shannon met haar SD Styling bij heel veel speciaalzaken over de vloer komt. "Ik kom meestal vier tot zes keer per jaar langs om zaken aan te pakken. Ik knap een winkel in fasen op, zodat het betaalbaar blijft. Vaak plaats ik er in overleg met de klant ook verkoopbare decoraties, nachtkastjes, lampjes e.d., waaraan de winkelier ook verdient. Pasgeleden had ik een klant die een weinig succesvolle een uitverkoop hield. Nadat ik de boel gestyled had, was hij binnen een maand uitverkocht.
Op een laagdrempelige manier bied ik klanten ondersteuning. Zonder grote investeringen te doen, kun je al veel bereiken", weet Shannon uit ervaring.

Meer informatie:
SD Styling
www.sdstyling.nl

Brouwers Bedding BV
www.brouwers-bedding.nl