DWI en Spotlight krijgen versterking

De Woonindustrie (DWI) in Nieuwegein is hét inspiratie- en inkoopplatform voor de woonbranche in Nederland. Het bedrijf is voor en achter de schermen volop bezig om haar identiteit kracht bij te zetten en opnieuw vorm te geven. "Hiermee wordt het platform nog aantrekkelijker voor huidige en toekomstige exposanten. Om onze ambities te realiseren wordt Marc Chardonnens aan het team van DWI toegevoegd. Door zijn komst wordt de in 2018 gestarte samenwerking tussen Spotlight en DWI nog sterker. Spotlight is het vakevent voor branches als Home & Living, Koken, Gedekte tafel, Designartikelen, Lifestyle en Woonaccessoires, en wordt twee keer per jaar georganiseerd in de DWI Beursfabriek te Nieuwegein."

"DWI en Spotlight zetten zich gezamenlijk in om het grootste handelscentrum voor de woon- en lifestylebranche in Nederland te worden. DWI wil inspireren en innoveren en gelooft in de kracht van de ontmoeting tussen merken uit uiteenlopende branches die elkaar kunnen versterken. Wij zien enorme potentie in de dynamiek van kruisbestuivingen tussen sectoren als Smart home technology, Meubels en Woninginrichters en gaan ons daar in de komende periode ook op focussen. Tevens wil DWI te allen tijde laagdrempelig zijn voor haar exposanten en bezoekers door zich gastvrij op te stellen en toegankelijk te zijn door haar centrale ligging, gratis toegang en ruime parkeergelegenheid."

Marc Chardonnens
Tot begin 2018 was Marc Chardonnens verantwoordelijk voor de beurs Trendz in Gorinchem. Marc: “Vanuit mijn netwerk ving ik  afgelopen periode regelmatig op dat door veranderingen binnen retail er behoefte is aan een centrale plek in Nederland waar alles onder één dak wordt aangeboden Steeds vaker passen winkels hun assortiment aan door verschillende productsegmenten naast elkaar te presenteren. Door de samenwerking tussen DWI en Spotlight is er een one-stop shopevent tot stand gekomen voor de retailer.”

Maatwerk
DWI en Spotlight kunnen door de unieke samenwerking maatwerk aanbieden aan exposanten die zich willen presenteren aan de markt. Elke presentatievorm is mogelijk: een tijdelijke evenpresentatie van enkele dagen tot aan een permanente presentatie in DWI gedurende het hele jaar. Marc: “De markt heeft behoefte aan een betaalbaar platform om zich te kunnen presenteren aan retail Nederland. Door de samenwerking wordt het centrum voor de vakhandel de meest aantrekkelijke en inspirerende plek in Nederland. De visie van DWI sluit aan de op de behoefte in de markt en daar wil ik graag onderdeel van uitmaken.”

De Woonindustrie en Spotlight gaan voor de kracht van het collectief. Jurgen Pietersen: ”Voor de vakbezoeker is een ‘one stop spot’ met een breed aanbod het meest ideale scenario. Hoe meer aanbieders onder één dak, des te aantrekkelijker wordt het om de beurs te bezoeken. Dat is de kracht van het collectief en biedt alleen maar voordelen voor alle betrokkenen. Door de toevoeging van nieuwe segmenten en activiteiten bieden we in Nieuwegein alles onder één dak aan. Zo wordt het voor de vakbezoeker aantrekkelijk en gaan we de versnippering in retail Nederland tegen.”

Interesse
Op woensdag 3 juli houden Spotlight en DWI een inloopdag om potentiële vaste en tijdelijke exposanten kennis te maken met onze events, locatie en organisatoren. Aanmelden voor het event Spotlight kan via: www.spotlight-event.nl 

Meer informatie:
De Woonindustrie
www.dewoonindustrie.nl
www.duchtdesigndock.nl
www.spotlight-event.nl  


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© Wonen360.nl 2019

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven