Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

'Kantoorinrichting voorkomt beroepsziekte nr. 1'

Mikomax Nederland is de exclusieve importeur van de merken Mikomax en Bejot binnen de Benelux. Twee kantoormeubelmerken met een unieke en oplossingsgerichte collectie aan kantoormeubelen. Middels deze twee merken richt Mikomax Nederland zich al jaren op het oplossen van problemen op kantoor.

Maar dit jaar pakt het bedrijf het groots aan. Ze gaan de strijd aan met beroepsziekte nummer 1: werkstress. 1 op de 7 Nederlanders heeft stress gerelateerde klachten en in 2017 was van het werk gerelateerde ziekteverzuim 37,1% ontstaan door werkstress. De kosten voor de werkgevers zijn enorm en de werknemers lijden onder de gevolgen.

Het team van Mikomax Nederland zag hier een kans en ze wilden dit probleem met beide handen aanpakken. Ze hebben zichzelf daarom laten opleiden tot Anti Stress en Gezond Werken specialisten. “Stress is op dit moment een groot probleem binnen werkend Nederland en om stress op de werkvloer tegen te gaan vergt dit de juiste kennis, vaardigheden en hulpmiddelen. Wij kunnen nu een advies geven op het gebied van stresspreventie en gezond werken op kantoor en wij kunnen hierbij ook een ondersteunende kantoorinrichting adviseren,” vertelt Mark Tak, Directeur van Mikomax Nederland. De focus van het bedrijf zal dus de komende tijd liggen op stresspreventie en gezond werken. Hiervoor hebben ze zelfs een Anti Stress Handboek geproduceerd in samenwerking met andere professionals.

Meer informatie:
Mikomax
www.mikomax.nl

Publicatiedatum: