Afgelopen vrijdag 21 juni vond de officiële opening plaats

Warm Nordic opent eerste flagshipstore

Het Deense merk Warm Nordic heeft onlangs de allereerste flagshipstore geopend. De opening van de winkel in Oslo trok veel bezoekers van zowel de pers, ontwerpers en klanten. Afgelopen vrijdag os een flagshipstore in het Deense Aarhus geopend. "De hele dag zagen we blije gezichten en nieuwsgierige bezoekers", laat een woordvoerder weten. 

Warm Nordic is het geesteskind van Frantz Longhi en bewaart de designerfenis van internationaal bekende designiconen zoals Hans Olsen, Knud Færch, Svend Aage Holm-Sørensen en Arne Hovmand-Olsen. Allen zijn internationaal bekend om hun ontwerpen en meesterlijke vakmanschap. Hoewel ingeschreven in de geschiedenis van Scandinavisch design zijn deze al jaren alleen beschikbaar op internationale veilingen. Warm Nordic heeft de rechten op alle ontwerpen en zal in overeenstemming met de wensen van de familie, regelmatig speciaal geselecteerde designklassiekers lanceren. 

Het merk heeft een Classic Collection die bestaat uit originele ontwerpen uit de jaren 1950 en 1960, en een Contemporary Collection die exclusieve, nieuwe ontwerpen heeft. 

Meer informatie:
Warm Nordic
info@warmnordic.com
www.warmnordic.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven