Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"We voegen garagedeuren en deel woninginrichting toe"

Hogazon neemt Vital Timmermans over

Hogazon installeert kunststof kozijnen, dakkapellen en zonwering. Het bedrijf uit Vlissingen verbreedt die dienstverlening met de overname van Vital Timmermans uit Yerseke. Met het overnemen van alle bedrijfsactiviteiten en de medewerkers van Vital Timmermans breidt Hogazon het aanbod in Zeeland verder uit.

“Door de toenemende vraag naar onze producten, zochten wij uitbreiding in Zeeland. We herkenden bij Vital Timmermans hetzelfde streven naar kwaliteit. Toen bleek dat ook het productenpakket perfect aansloot bij ons bestaande aanbod, was de keuze snel gemaakt”, vertelt Cas Hoetelmans, directeur van Hogazon.


Vital Timmermans met Cas Hoetelmans (rechts).

Hoetelmans is blij dat hij met zijn bedrijf deze stap kan maken. "Met Vital Timmermans, vanaf heden Hogazon | Vital Timmermans, lijven wij een mooi, gerenommeerd bedrijf in. Vital Timmermans is al ruim 21 jaar een begrip in Yerseke en omstreken. Het bedrijf blinkt uit op het gebied van zonwering, garagedeuren en woninginrichting. Wij voegen hier vanuit Hogazon nu ons assortiment kunststof kozijnen aan toe”, legt hij uit. “Gelijktijdig verruimen we ook in Vlissingen ons aanbod. We zetten de kennis en ervaring van Vital Timmermans in en voegen daar garagedeuren en een deel woninginrichting toe aan het assortiment. Daarmee wordt onze dienstverlening op beide vestigingen verbreed.”

Op dezelfde voet verder
Hoetelmans benadrukt dat bestaande klanten weinig van de overname zullen merken. “We blijven werken met dezelfde professionele medewerkers op dezelfde locatie. Nieuwe klanten kunnen voortaan makkelijker lokaal terecht. Zowel in Vlissingen als Yerseke hebben we mooie, goed uitgeruste showrooms waar belangstellenden op hun gemak kunnen rondkijken. Onze medewerkers staan voor onze klanten klaar om ze deskundig te adviseren en begeleiden bij hun aankoop. Ik ben ervan overtuigd dat we op deze manier samen een mooie en zonnige toekomst tegemoet gaan, met en voor onze klanten.”

Meer informatie:
Hogazon
President Rooseveltlaan 735
4383 NG Vlissingen
www.hogazon.nl

Hogazon | Vital Timmermans
Marijkelaan 94
4401 GK Yerseke
www.vitaltimmermans.nl

Publicatiedatum: