Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
'Met Architect programma word je eigen ontwerper badkamer'

Detremmerie presenteert tal van nieuwigheden op de komende vt wonen & designbeurs

Op de vt wonen & designbeurs die in oktober zal plaatsvinden presenteert Detremmerie tal van aanvullingen op het bestaande
No Limit assortiment. Zo worden twee nieuwe, matte kleuren getoond, dark ecru en cloud grey, die leverbaar zullen zijn op alle No Limit kasten.

"Vorig jaar brachten we reeds zwarte open frames op de markt, waar we afgelopen zomer nog verschillende spiegels met zwarte frames aan toevoegden. Nu maken we ook ons populair door deze frames te vertalen in witte frames. Deze kunnen worden afgewerkt met inlegtabletjes in de gewenste kleur.
Ook gekleurd keramiek blijft actueel, de matzwarte en matbruine uitvoering van onze keramische wastafels doen het goed en kunnen worden aangevuld met bijpassend toilet", vertelt Koen Ducatteeuw van Detremmerie. 

Voor de No limit 20 (toiletmeubelen) als de No Limit 45 serie zijn wastafels ontwikkeld uit beton welke in diverse afmetingen en twee kleuren beschikbaar zijn. Ook marmeren wastafels en opzetkommen zijn beschikbaar voor verschillende No Limit dieptes en in drie kleuren.



Architect programma
"Daar waar No Limit ophoudt gaan we met het nieuwe Architect programma nog een stapje verder. Denk hierbij aan wastafels, spiegels en spiegelkasten op maat, waarmee samen met een grote keuze aan onderbouwkasten een meubel door ons op maat gemaakt kan worden.
Hiervoor introduceren we een nieuwe wastafel in Solid Surface waarbij vijf verschillende vormen kommen beschikbaar zijn. En waarbij je zelf de afmeting van het wastafelblad en de positie van de waskom kunt bepalen. Op deze manier word je zelf de architect van je nieuwe badkamer", besluit Koen.

Meer informatie:
Detremmerie
Spijkerlaan 153
8791 Beveren-Leie
www.detremmerie.be

Publicatiedatum: