Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Oranje Leeuwinnen uitgerust op weg naar de 2e ronde van het WK

Pieter-Bas Stehmann: "Slapen en topsport zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden"

Volgens M line is slapen een onderschat fenomeen voor het behalen van topprestaties. Om tot de beste resultaten te komen, wordt in het voetbal niets aan het toeval overgelaten. M line is Official Sleep Supporter van Oranje. Het bedrijf levert dé matrassen die de teams van Oranje een goede nachtrust moeten garanderen.

"We zien dat millimeters en honderdsten van seconden steeds vaker het verschil maken in topsport. Details gaan tellen en nachtrust is één van die belangrijke details, want slapen en topsport zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden", aldus Pieter-Bas Stehmann, algemeen directeur M line. "M line heeft de laatste jaren naam opgebouwd als sponsor van verschillende, succesvolle Nederlandse sportploegen. Onder andere TeamNL van NOC*NSF, Kjeld Nuis en de schaats- en wielerploeg van Jumbo-Visma slapen op de matrassen van M line. We zijn er dan ook bijzonder trots op ons Official Sleep Supporter van Oranje te mogen noemen."

Persoonlijke voorkeur
Vanaf het moment dat de selecties in Hotel Woudschoten en het KNVB Teamhotel arriveren om zich voor de toernooien klaar te maken, slapen zij op M line. Tijdens de voorbereidingen in Zeist hebben zowel selectie als staf door middel van een proefligsessie de mogelijkheid gekregen om een M line-kussen uit te kiezen, passend bij ieders voorkeur, slaaphouding en lichaamsbouw. Doordat spelers in elk hotel op hun eigen M line-matras slapen ervaren zij elke nacht hetzelfde, constante slaapcomfort als thuis.

"De KNVB onderkent dat een goede nachtrust heel belangrijk is voor het herstel en leveren van topprestaties van de voetballers", geeft Edwin Goedhart (Manager Bondsgeneeskunde en Bondsarts KNVB) aan. "Als KNVB willen we dit onderdeel zo goed mogelijk verzorgen. De matrassen en kussens van M line, die onze selecties gebruiken, zorgen voor optimaal slaapcomfort en dragen zo bij aan de prestaties op het veld."

Meer informatie: www.mline.nl

Publicatiedatum: