Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Inzendingen voor Maatwerk Awards 2019 gaat van start

Wie wint dé felbegeerde vakprijs voor de interieurbouw en meubelindustrie

Wat was het een feest! In 2018 beleefde de Maatwerk Awards, georganiseerd door Baars & Bloemhoff, zijn primeur. De prijs werd in het leven geroepen om vakmanschap te eren en het de aandacht geven die het verdient. Jaarlijks worden er talrijke prijzen uitgereikt voor het beste gebouw, beste architect of beste interieur, maar de makers die deze prachtige ontwerpen realiseren blijven daarbij vaak op de achtergrond. Hoog tijd voor verandering.

Het moment is daar om wederom de makers en hun vakmanschap in de spotlights te zetten met dé prijs voor de interieurbouw en meubelindustrie. Wegens de enorme belangstelling en positieve reacties op de vorige editie, pakt Baars & Bloemhoff het dit jaar nóg grootser aan. Ga jij er dit jaar met deze felbegeerde vakprijs vandoor?

Hoe meedoen?
Baars & Bloemhoff: ''Om in de prijzen te vallen, vragen we je om jouw interieurproject in te zenden bij de vestiging waar jij klant bent.''

Bekijk hier meer informatie over deelname

Publicatiedatum: