Meest behekste huis van Engeland te koop

In Engeland staat voor 270.000 euro het "meest behekste huis van het land te koop". De vorige eigenaar verliet het pand met de naam The Cage tien jaar geleden al vanwege ‘mysterieuze bloedspatten’ die hij aantrof. Ook zou hij fysiek zijn aangevallen door kwade geesten, waarvan eentje in de vorm van een geit.

The Cage was lang geleden een middeleeuwse gevangenis. In 1582 werden er dertien heksen vastgehouden in afwachting van een proces. Ze werden bekend als de Heksen van St. Osyth. Onder hen de beruchte Ursula Kemp. Aan het einde van het proces werden er drie schuldig bevonden, waaronder Ursula. Zij werden ter dood veroordeeld door ophanging.

Het huis bleef tot 1908 een gevangenis voor mannen, vrouwen en kinderen. Daarna werd het een privéwoning. Veel van de volgende eigenaren konden de paranormale activiteiten niet aan en gingen snel verder.
De woning is sinds 2004 in handen van Vanessa Mitchell, maar ze heeft er slechts iets langer dan drie jaar gewoond vanwege “meedogenloze paranormale activiteiten”. Het huis is al meer dan tien jaar leeg…

Interesse in deze bijzondere woning?
Ga voor meer informatie naar www.homedomus360.com


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© Wonen360.nl 2019

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven