Diek van den Berk, directeur van jubilerende Plintenfabriek:

'Wat een bedrijf hebben we toch neergezet'

"Tja, en dan ineens! Soms vergeten terug te kijken... En is 10 jaar voorbij gevlogen. Wat een bedrijf hebben we toch neergezet😀😇 Vallen over de plinten, en weer opstaan... Leren en doorgaan! Met een enorm krachtige missie. Wij maken je project af!" Dat schrijft Diek van den Berg, directeur van Plintenfabriek.nl en -.be, op LinkedIn.

"Begonnen in de schuur van 10m2 van mijn moeder in 2009, en door naar Ravenstein in 2012 met vanaf 2012 een personeelslid. Nu 2019 bestaan we uit 120 geweldige personeelsleden en 11.500 m2 productieruimte en magazijn om onze klanten van de hoogste kwaliteit afwerkingsmaterialen te voorzien, voor de laagste prijs 😛. En dit blijven we doen in Nederland, België en Duitsland! En.... meer gaat volgen 🤐 Ik wil al mijn LinkedInconnecties en klanten bedanken voor het vertrouwen en het samen delen van al onze avonturen! , diensten en producten. 10 jaar.... En nu? Blijf me volgen 😉

Is getekend:
Diek van den Berk, directeur van Plintenfabriek.nl en Plintenfabriek.be 

Timmerman
De Plintenfabriek is ontstaan uit de visie van Diek. Werkzaam als timmerman en gespecialiseerd in af- en verbouw, zag hij de enorme vraag naar kwalitatieve en onderscheidende afbouwmaterialen.
In 2010 is de Plintenfabriek in haar huidige vorm gestart, met de visie om de productie en het transport in eigen hand en eigen land te beheren, om zo de beste kwaliteit en levertijden te kunnen garanderen. De Plintenfabriek streeft ernaar om milieubewust te produceren. "Daarom leveren wij bijvoorbeeld ook ecologisch MDF en grenenhouten lijstwerk.
Wij leveren een breed assortiment aan producten, waaronder plinten, plintneuten, architraven, vensterbanken, lijstwerk, kozijnen, plafondlijsten en lambrisering. Met een team van vakmensen die gespecialiseerd zijn in afwerking, kunnen wij je prachtig maatwerk leveren."

Meer informatie: 
www.plintenfabriek.nl


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven