Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Groothandel specialist in klassieke, moderne en opvallende producten

Sanimex Design ontwikkelt met Italiaanse topmerk Giulini complete douchesets

Sanimex Design heeft in samenwerking met het Italiaanse topmerk Giulini speciaal voor de Nederlandse markt complete douchesets ontwikkeld. "100% Italiaanse kwaliteit voor een betaalbare prijs", geeft Eelke Keersemaker aan.
Hij is voltijdsspecialist in Italiaans designsanitair. Zijn sanitaire groothandel is gespecialiseerd in klassieke, moderne en opvallende badkamerproducten. Als dealer is hij dan ook in zijn nopjes met het topmerk Rubinetteria Giulini, dat sinds 1966 hoogwaardige producten maakt in een eigen fabriek in Italië. Producten die zich door hun innovatieve design, technische fabricatie en lange levensduur onderscheiden.

Sanimex staat voor sanitairimport en -export. De meeste producten koopt het bedrijf in Italië. Nederland is het grootste afzetgebied, direct gevolgd door België. In een eerder interview met Wonen360 gaf Eelke aan dat hij altijd voor design en kwaliteit gaat. "Daarnaast let ik altijd op het onderscheidende vermogen. Als een andere groothandel in Nederland het verkoopt, dan wil ik het niet in mijn assortiment hebben. Ik voer producten alleen als ik het alleenrecht heb."

Tien merken
Het assortiment van Sanimex Design telt tien merken: Giulini, Olympia, Arblu, Tender Rain, Vitruvit, Urbi @ Orbi, Tece!, San Swiss, Horganica en het eigen label Enjoy. “Heel veel bedrijven verkopen hetzelfde, de bekende merken. Maar daar is geen droog brood meer in te verdienen. Er zit te weinig marge op voor het voeren van een gezonde bedrijfshuishouding. Als Sanimex probeer ik juist die merken in huis te halen die hoog scoren op design en kwaliteit. Veel retailers en consumenten vinden het fijn om iets bijzonders in huis te hebben."

Eelke heeft een klik met de Italianen en hun producten. “Die doen qua kwaliteit echt niet onder voor Duitse. Terwijl kranen van GROHE ook in China worden geproduceerd, maar dat weten veel mensen niet. Overigens valt bij mij de aftersales ook onder kwaliteit. Je kunt nog zulke goede kranen of waskommen verkopen, maar als je het daarna laat afweten doet dan ook afbreuk aan de klantrelatie. Een andere kwaliteit is dat ik met Sanimex snel kan schakelen, mocht een badkamerspeciaalzaak bijvoorbeeld op korte termijn een bepaald product nodig hebben. Ik ben ook altijd bereikbaar.
Wat verder mooi is, dat verschillende fabrikanten – zoals Olympia en Giulini - samenwerken waardoor stijlen goed bij elkaar passen. Dat is een groot voordeel."

Meer informatie:
Sanimex Design B.V.
Noordland 1
4451 RP  Heinkenszand
+31 (0)118 – 236044
info@sanimexdesign.com
www.sanimexdesign.com

Saniadvies.nl
www.sani-advies.nl


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Instagram Facebook Rss Twitter LinkedIn

© Wonen360.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven