Met nieuwe designs en producten

COREtec neemt voor vierde maal op rij deel aan vt wonen&design beurs

Voor het vierde jaar op neemt COREtec, onderdeel van het Amerikaans-Belgische vloerenbedrijf USFloors, deel aan de vt wonen&design beurs. "Met nieuwe designs en producten, nog sterkere vloeren en de gemakkelijkste installatie.
Vroeger behield je de vloer die in je huis aanwezig was of ging je een keer voor een nieuwe, die dan een leven mee moest. Met COREtec is het plaatsen van een vloer zo eenvoudig, dat vaker afwisselen een plezier wordt”, legt Stijn Windels uit.

COREtec heeft een ruim aanbod aan kleuren en stijlen. "Maar in 2019 gaan we nog een stapje verder. De populaire Naturals Collectie, met authentieke en natuurlijke houttexturen, is nu ook deels beschikbaar in visgraatmotief. Ook hier ligt de nadruk op de gebruiksvriendelijke en eenvoudige installatie dankzij het handige A&B-kliksysteem. Verder breiden we ook het ProPlus-gamma uit met 20 nieuwe dessins en een groter formaat", vervolgt Windels.

Gezond binnenklimaat
COREtec zet dit jaar sterk in op het thema Healthy Indoor Climate. De meerlagige vloerbekleding van COREtec met Greenguard Gold certificaat is volledig vrij van chemicaliën en verzekert een gezonde binnenlucht. De vaste kurkonderlaag zorgt voor een natuurlijke bescherming tegen schimmel, vangt oneffenheden op van elke ondergrond en is bovendien uitermate geluiddempend.

Meer informatie:
COREtec/USFloors International 
Textielstraat 20 BE
8790 Waregem
www.coretecfloors.eu


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven