Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Keuze uit zes modellen, vier stofkwaliteiten in 24 kleuren

Jeugdvriendinnen maken droom waar met opening van meubelshowroom

4x6SOFA is een jong merk in zitbanken, opgericht door jeugdvriendinnen Ellen Oord en Suzanne Orie. "De focus van ons merk ligt op betaalbare, kwalitatieve zitbanken. Wat wij op Instagram en Pinterest aan mooie banken zagen, konden wij voor een mooie prijs niet vinden dus zijn we zelf banken gaan ontwikkelen. We vonden het de hoogste tijd voor vernieuwing in de bankenwereld", vertellen de vriendinnen. 

"Een eigen showroom in Naarden was een droom en sinds kort is deze droom werkelijkheid geworden. We hebben we een 360 m2 grote showroom betrokken in Naarden aan de Nikkelstraat 7.
4x6SOFA wil het mensen vooral leuk en eenvoudig maken om een bank te kopen. Leuk door inspirerend te zijn, kwaliteit te bieden en met mooie stoffen te werken", vervolgt Ellen.

Er is keuze uit zes modellen, vier stofkwaliteiten in 24 kleuren. Inmiddels is het assortiment uitgebreid met vierzitsbanken, loveseats en bijpassende hockers. "Zo hebben we voor elke smaak een bank, van loungy met veel kussens tot strak design", zegt Suzanne. 

Meer informatie:
4x6SOFA
contact@4x6sofa.com
www.4x6sofa.com

Publicatiedatum: