Keuze uit zes modellen, vier stofkwaliteiten in 24 kleuren

Jeugdvriendinnen maken droom waar met opening van meubelshowroom

4x6SOFA is een jong merk in zitbanken, opgericht door jeugdvriendinnen Ellen Oord en Suzanne Orie. "De focus van ons merk ligt op betaalbare, kwalitatieve zitbanken. Wat wij op Instagram en Pinterest aan mooie banken zagen, konden wij voor een mooie prijs niet vinden dus zijn we zelf banken gaan ontwikkelen. We vonden het de hoogste tijd voor vernieuwing in de bankenwereld", vertellen de vriendinnen. 

"Een eigen showroom in Naarden was een droom en sinds kort is deze droom werkelijkheid geworden. We hebben we een 360 m2 grote showroom betrokken in Naarden aan de Nikkelstraat 7.
4x6SOFA wil het mensen vooral leuk en eenvoudig maken om een bank te kopen. Leuk door inspirerend te zijn, kwaliteit te bieden en met mooie stoffen te werken", vervolgt Ellen.

Er is keuze uit zes modellen, vier stofkwaliteiten in 24 kleuren. Inmiddels is het assortiment uitgebreid met vierzitsbanken, loveseats en bijpassende hockers. "Zo hebben we voor elke smaak een bank, van loungy met veel kussens tot strak design", zegt Suzanne. 

Meer informatie:
4x6SOFA
contact@4x6sofa.com
www.4x6sofa.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© Wonen360.nl 2019

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven