Werk van alle genomineerden te zien tijdens Dutch Design Week

Winnaars Dutch Design Awards 2019 bekend

Op woensdagavond 12 juni zijn tijdens een besloten, feestelijke Award Night de winnaars bekendgemaakt van Dutch Design Awards 2019. Het werk van alle genomineerden is te zien tijdens de overzichtstentoonstelling op Dutch Design Week in Eindhoven (19-27 oktober), waar het publiek ook kan stemmen voor de DDA Public Award 2019. Er waren winnaars in verschillende categorieën

"De winnaars van de Dutch Design Awards 2019 geven vorm en inhoud aan de filosofie ‘minder, maar beter’. Ze kenmerken zich door een pure werkwijze, onderzoeken systemen en ontwikkelen naast een nieuwe ontwerpesthetiek ook hun eigen tools", aldus de jury. 

Commissies
In totaal 36 commissieleden maakten voor de drie nominaties per categorie een keuze uit alle ingezonden en gescoute projecten. Zij beoordeelden projecten aan de hand van de criteria: impact, onderscheidend vermogen, zeggingskracht en productiewijze, en enkele categoriespecifieke criteria. De acht commissievoorzitters vormden samen, onder leiding van juryvoorzitter Ine Frings, de jury die de uiteindelijke winnaars koos. 

Meer informatie:
Dutch Design Awards
www.dutchdesignfoundation.com


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.