Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Aanvulling op de reeds uitgebreide collectie Solution Dyed Nylon

Nieuwe vloerenserie Interfloor kenmerkt zich door een gemarmerd effect

Interfloor komt met de nieuwe vloercollectie Jupiter Project-SDN. Dit is een aanvulling op de reeds uitgebreide Solution Dyed Nylon tapijtkwaliteiten van het vloerenbedrijf. De nieuwe serie kenmerkt zich door een gemarmerd effect dat is te danken aan de Scroll individual pile delivery tuftmachine. De technologie waarbij alle naalden voor ieder poolgaren digitaal individueel te besturen zijn maakt een grote verscheidenheid aan kleuren en patronen mogelijk.
Het dessin van Jupiter Project-SDN is middels een vooraf ingesteld patroon van o.a. poolverhogingen en verlagingen tot stand gekomen. Het licht gemarmerde beton effect sluit aan bij de marmer trend van nu.



"Hét materiaal voor een monumentaal en luxe interieur echter door het stoere karakter van dit lussenpool tapijt, en de knipoog naar een echte harde marmeren vloer, is een prachtige aanvulling in een trendy en industrieel interieur. Het inmiddels befaamde poolmateriaal Solution Dyed Nylon geeft ook Jupiter Project-SDN sublieme eigenschappen. Dankzij de door-en-door geverfde garens is het tapijt onderhoudsvriendelijk, vlek- en lichtbestendig. Een duurzame vloer met een lange levensduur waarbij dessin, design en kwaliteit naadloos in elkaar over gaan", vertelt een woordvoerder van Interfloor. 

Er zijn negen verschillende samengestelde kleuren in de collectie Jupiter Project-SDN. Ieder toe te passen als kamerbreed tapijt maar op aanvraag tevens leverbaar in tegels vanaf minimaal 50 m2. Het tapijt is zowel in woon- als werksituaties geschikt voor gebruik op trappen en voor gebruik van (zit)meubelen met zwenkwielen.

Meer informatie:
Interfloor
www.interfloor.nl

Publicatiedatum: