Art of Fire wordt dealer van Fröling

"Wij willen heel graag een steentje bijdragen aan het verduurzamen en milieuvriendelijk stoken van de centrale verwarming in huis. Daarom zijn wij onlangs dealer geworden van de Fröling biomassa verbrandingsketels", laat een woordvoerder Arno Smits van Art of Fire weten.

Een Fröling Hout CV ketel is een verwarmingstoestel, dat gestookt wordt op biomassa (stukhout, houtsnippers en/of pellets) en op de bestaande centrale verwarming wordt aangesloten. Door de geproduceerde warmte wordt water heet gemaakt. Dat kan worden gebruikt om het object (bijvoorbeeld bedrijf of huis) te verwarmen en van warm tapwater te voorzien. Het levert de gebruiker niet alleen een aanzienlijke besparing op de energierekening op, maar men stookt ook nog eens CO2-neutraal.

"Als officieel dealer van Fröling zijn wij gespecialiseerd in biomassa verbrandingsinstallaties. Naast de allerbeste brandhout-, houtsnippers- en pelletketels voor elke situatie, kunnen wij ook de installatie en onderhoud aanbieden", aldus Arno Smits.

Meer informatie:
Art of Fire
De Sluis 15-6
4271 CZ Dussen
info@artoffire.nl
www.artoffire.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven