"Lichtschakelaars met een golden touch"

Gira introduceert schakelaarprogramma ClassiX als een designelement voor in woningen

Gira introduceert het nieuwe schakelaarprogramma Gira ClassiX. Met deze serie wil het bedrijf laten zien dat schakelaars een designelement in een woning kunnen zijn. "ClassiX valt op door de goudglanzende oppervlakken en de afgeronde hoeken. De oppervlakken en afdekraam varianten zijn uitgevoerd in goudglanzend messing en geborsteld brons. De uitstraling en de intensieve gouden glans en zichtbare slijpstructuur in mat brons, maken van de schakelaar een echte eyecatcher in elk interieur. Lichtschakelaars met een golden touch", laat een woordvoerder weten.

De afdekraam varianten in messing en brons kunnen worden uitgevoerd met de binnenste elementen in hetzelfde metaal, maar ook in zwart of cremewit. Samen met de afgeronde hoeken wekt dit dubbele kader naar eigen zeggen een visuele complexiteit op. 
De combinatie van de buitenste en binnenste afdekramen worden afgerond door basiselementen die eveneens van brons en messing zijn. Ze passen in het Gira Systeem 55.

Naast ClassiX biedt Gira de designlijn ClassiX Art aan, hier hebben de binnenste afdekramen kunstig gelaserde patronen. Net als bij de basislijn ClassiX zijn hiervoor schakelaar- en afdekraamcombinaties van messing en brons en met zwart en crème wit mogelijk.

Meer informatie:
Gira
www.gira.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.