Serie bestaat uit 1800 verschillende kleuren

Velux brengt collectie verduisterende rolgordijnen Colour by You op de markt

Velux lanceert een collectie verduisterende rolgordijnen genaamd Colour by You. De serie bestaat uit 1800 verschillende kleuren.
"Met de nieuwe lijn wordt ieders interieur net zo gevarieerd en kleurrijk als de verbeelding en is tevens een goede nachtrust gegarandeerd", aldus een woordvoerder van Velux. 


 
"Eén derde van ons leven brengen we slapend door. Dat draagt bij aan een gezond en gelukkig leven, volgens deskundigen (Aminoff MJ, 2011). Maar externe factoren zoals stress of het verzorgen van jonge kinderen zorgen er wel eens voor dat we de 6 tot 8 uur slaap net niet halen. En dan vergeten we nog de impact van de ruimte waarin we slapen op ons slaapcomfort. Ook de slaapkamer en inrichting heeft invloed op onze slaapkwaliteit. Zo kan te veel licht ervoor zorgen dat je sneller ontwaakt en veel minder snel aan de aanbevolen hoeveelheid slaap komt. Mensen denken daarnaast dat ze per se een donkere kleur raamdecoratie moeten kiezen om het licht buiten te houden”, vertelt Jolanda de Gooijer, productgroup manager bij Velux. “Maar dat hoeft helemaal niet en dat willen we met de nieuwe verduisterende Colour by You collectie laten zien. Of je nu een rolgordijn in hemelsblauw, donkergroen of pastelroze wilt, VELUX kan met deze nieuwe lijn aan alle interieur- én slaapbehoeften voldoen”.

"De Colour by You rolgordijnen zijn getest op optimale verduistering voor ieder moment van de dag. De verduisterende laag zorgt dan ook voor zowel een goede nachtrust als voor een onverstoord dutje overdag. Door de unieke mogelijkheid om zelf je eigen kleur te bepalen uit een pallet van wel 1800 kleuren, kun je de VELUX verduisterende rolgordijnen combineren met de kleur van je muur, tapijt, stoel etc. Gebruik simpelweg de online kleurselectietool, voer de kleur in die je wilt en ontwerp je eigen gepersonaliseerde verduisterende rolgordijn die binnen twee weken bij je thuis wordt bezorgd", besluit Velux.
 
Meer informatie
Velux
www.velux.nl


Publicatiedatum:



Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© Wonen360.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven