Designmerk laat zich inspireren door de natuur

Het Italiaanse designmerk Bonaldo komt met een nieuwe lijn accessoires geïnspireerd op de vormen en kleuren van de natuur: de Corallo fauteuil, de Bonsai poefjes en de Leaf koffietafels.

De Corallo fauteuil is ontworpen door Paolo Grasselli. Hij heeft zich hierbij laten inspireren door de kleuren en vormen van koraal. Het is een eerbetoon aan de schoonheid van een zeldzaam en kostbaar natuurlijk element. Het frame van deze fauteuil is ontworpen om kussens te ondersteunen die visueel proberen te ontsnappen uit het frame zelf.

De Bonsai poefjes zijn eveneens ontworpen door Paolo Grasselli. In deze poefjes leeft de unieke en verrassende perfectie van bonsai voort, synoniem voor eenvoud en balans. Het buisvormige metalen frame houdt een zitting vast met zachte en afgeronde vormen.

De Leaf koffietafels zijn ontworpen door Dondoli e Pocci en zoals de naam doet vermoeden, is de aard en lichtheid van bladeren de inspiratie achter deze zeer originele tafels. Het metalen tafelblad kan vlakke metalen plaat zijn of zijn geperforeerd met een decoratief bladpatroon en rust op dunnen poten. Voor de afwerking zijn er acht verschillende matte geverfde metaalkleuren; wit, zwart, antraciet grijs, duifgrijs, rood, poederroze, lood, brons; evenals twee metalen afwerkingen; mat koper en mat koper. De tafels zijn verkrijgbaar in drie formaten.

Bron: Archiportale


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven