FOTOREPORTAGE

Vakbeurs Design District trekt 7532 bezoekers

Het drie dagen durende Design District, een vakevenement voor interieurdesign in Nederland, heeft 7532 bezoekers naar de Van Nelle Fabriek getrokken. Dat zijn er iets minder dan vorig jaar, toen 7618 belangstellenden kwamen opdagen.
De beursorganisatie was dinsdagochtend (11 juni) nog druk in de weer om alles op een rijtje te zetten. Woordvoerster Evelien de Leeuw van Puur Design Producties BV: "We zijn net klaar met de afbouw. Terugkijkend kan ik stellen dat het heel goed is geweest. De deelnemers waren erg enthousiast, dus wij ook", geeft ze aan.

Bekijk hier de hele fotoreportage.

De 17e editie van Design District vond op 5, 6 en 7 juni plaats. De beursvloer van ruim 10.000 m²  was verdeeld over drie hallen. Die waren gevuld met presentaties van 200 interieurmerken. Tevens waren er exposities van design academies en jonge ontwerpers. Ook kon men één of meerdere lezingen volgen.

Design District is in 2002 begonnen in Nederland onder de naam 100% Design. Het evenement heeft altijd plaatsgevonden in bijzondere en historierijke locaties zoals de Cruise Terminal Rotterdam, het Hembrugterrein in Zaandam en de Van Nelle Fabriek in Rotterdam.

Bekijk hier de hele fotoreportage


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© Wonen360.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven