Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Een ontwerp van Ramón Esteve

Nieuwe lampencollectie herinnert aan Art Deco verlichting

Vondom presenteert de Gatsby-collectie, ontworpen door Ramón Esteve. De lampencollectie herinnert aan de Art Deco verlichting en aan The Great Gatsby: de roman van de Amerikaanse auteur F. Scott Fitzgerald. "Deze lamp is gebaseerd op het idee van het creëren van een omringende atmosfeer door middel van een suggestief spel van lichten. Dit wordt gecreëerd door de oppervlakken van de lamp, waar het materiaal de vormen en sensaties van gegraveerd glas reproduceert", vertelt Ramón Esteve.

De autonomie, instelbare lichtintensiteit en de mogelijkheid om op elk moment de geprojecteerde kleur te kiezen, maakt volgens Vondom van GATSBY een perfecte technologische oplossing. De acrylaat lampen werken op batterijen en zijn verkrijgbaar in een Prisma en Cilinder uitvoering en zowel in transparant kunststof als in verschillende kleuren beschikbaar.

Ramon Esteve studeerde in 1990 af in Madrid en richtte de Ramon Esteve Estudio de Arquitectura op in 1991. Esteve werkte zowel aan architecturale- en interieurontwerpen als aan andere gebieden zoals industrieel ontwerp en art direction. Harmonie, sereniteit en essentialiteit zijn enkele kenmerken van Esteve 's werk.

Meer informatie:
Vondom
www.vondom.com

Publicatiedatum: