Een ontwerp van Ramón Esteve

Nieuwe lampencollectie herinnert aan Art Deco verlichting

Vondom presenteert de Gatsby-collectie, ontworpen door Ramón Esteve. De lampencollectie herinnert aan de Art Deco verlichting en aan The Great Gatsby: de roman van de Amerikaanse auteur F. Scott Fitzgerald. "Deze lamp is gebaseerd op het idee van het creëren van een omringende atmosfeer door middel van een suggestief spel van lichten. Dit wordt gecreëerd door de oppervlakken van de lamp, waar het materiaal de vormen en sensaties van gegraveerd glas reproduceert", vertelt Ramón Esteve.

De autonomie, instelbare lichtintensiteit en de mogelijkheid om op elk moment de geprojecteerde kleur te kiezen, maakt volgens Vondom van GATSBY een perfecte technologische oplossing. De acrylaat lampen werken op batterijen en zijn verkrijgbaar in een Prisma en Cilinder uitvoering en zowel in transparant kunststof als in verschillende kleuren beschikbaar.

Ramon Esteve studeerde in 1990 af in Madrid en richtte de Ramon Esteve Estudio de Arquitectura op in 1991. Esteve werkte zowel aan architecturale- en interieurontwerpen als aan andere gebieden zoals industrieel ontwerp en art direction. Harmonie, sereniteit en essentialiteit zijn enkele kenmerken van Esteve 's werk.

Meer informatie:
Vondom
www.vondom.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven