Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Collectie bevat tal van verwijzingen naar klassieke muziek

'Nieuwe collectie Interlude doet denken aan interieur van een moderne concertzaal'

De in New York gevestigde studio Apparatus heeft een nieuwe collectie met de naam Interlude geïntroduceerd. Onder de leiding van artistiek directeur Gabriel Hendifar is een aantal meubelen ontwikkeld, die sterk doen denken aan het interieur van een denkbeeldige moderne concertzaal. De collectie bevat dan ook tal van verwijzingen naar klassieke muziek, in de vorm van motieven die aan bladmuziek doen denken of een aantal kasten die ontworpen zijn aan de hand van compositorische concepten rondom thema en variatie.

Elk onderdeel van de collectie laat de afgemeten aanpak van Apparatus zien. De stoffering van de meubelen is met de hand gestikt. Verder is er gebruik gemaakt van materiaal als albast en palinghuid. De historische indruk van de collectie wordt verder versterkt door de schaal en de speelse verhoudingen van de meubelen.

Meer informatie:
Studio Apparatus
www.apparatusstudio.com

Publicatiedatum: