Behangcollectie is moderne interpretatie op klassiek ontwerp

Boreas is een moderne interpretatie op een klassiek organisch ontwerp. Ontworpen in de Graham & Brown studio. Dit dessin neemt de naam Boreas aan van Griekse god van de noordenwind. Simpel maar pakkend is dit iconisch ontwerp dat is ontworpen in een dag en nacht pallet van zachte naturel tinten als tegenhanger tegen de blauwe tinten uit de collectie. Metallic accenten liggen subtiel op het behang dat dankzij de textuur een weelderig en luxueus gevoel geeft. Boreas heeft een klassiek ontwerp dat een prachtig dessin creëert, ideaal om een eigentijdse maar toch verfijnde look toe te voegen.

Er zijn vijf kleurvarianten: Teal, Natural, Midnight, Deep grey and Soft Grey. Naast de subtiele patronen introduceert Graham & Brown ook een effen Boreas behangcollectie (Fibrous Plains).  Speciaal ontwikkeld om mooi op elkaar afgestemde wanden te creëren. Er zijn 6 bijzondere kleuren leverbaar, ook hier heeft het behang een luxueuze textuur waardoor een rijke look en feel ontstaat.

Voor diegenen die liever niet wil behangen maar wel van deze prachtige nieuwe kleuren houdt, levert Graham & Brown ook muurverven in deze kleurstellingen.

Meer informatie:
Graham & Brown
www.grahambrown.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.