Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Ivo Schintz per direct benoemd tot president IVC

IVC Group nam een vliegende start in 1997 en is vandaag de grootste Europese producent van tapijttegels, luxevinyltegels (LVT) en vinyl op rol. Met bijna 2000 gemotiveerde werknemers verspreid over 10 productie- eenheden in België, Luxemburg, Rusland en de VS produceert IVC Group jaarlijks meer dan 150 miljoen m2 vloerbekleding. Sinds 2015 maakt IVC Group deel uit van Mohawk Industries, wereldmarktleider voor vloerbekleding met een lange en rijke traditie van meer dan 130 jaar vakmanschap.

Jan Vergote, CEO IVC Group: “Om onze commerciële activiteiten sneller te laten evolueren, zijn wij bijzonder verheugd de benoeming per direct van Ivo Schintz als President IVC Commercial Flooring aan te kondigen.''

De benoeming van Ivo Schintz is een duidelijke reflectie van de ambitie van het bedrijf: klaar om in de toekomst sterk te groeien in de commerciële projectmarkt.

Ivo Schintz heeft al meer dan 20 jaar ervaring opgedaan in de commerciële sector bij Tarkett. Als President IVC Commercial Flooring, zal hij naast de verantwoordelijkheid voor alle commerciële activiteiten, ook prioriteiten stellen voor productontwikkeling en marketing vanuit een klantgericht perspectief.

Meer informatie:
IVC Group
www.ivcgroup.com 

Publicatiedatum: